Ga naar de inhoud
Klimbos
10

In het klimbos kun je via zes verschillende routes, met hindernissen en ziplines, tussen de bomen door klauteren. De routes zijn geschikt vanaf 8 jaar en 1.30m lengte. Voor de kleine kinderen (vanaf 5 jaar en 1.15m) is er een speciaal kids parcours! Het is op loop/fietsafstand van het huisje.

Boswachterij Schouwen
2

Staatsbosbeheer biedt verschillende activiteiten en excursies aan. Bekijk in het boswachtershuisje wat er te doen is. Je kunt  speuren naar wild, paddenstoelen of vleermuizen en strandjutten op het strand van Westenschouwen. Voor de kleintjes is er een kaboutertocht.

Sportcentrum Westerschouwen
3

In de zomer is er in het sportcentrum een overdekte speelhal voor kinderen t/m 12 jaar; ’t Kraayenest, Leuk voor als het een keer regent. Verder kun je bij het sportcentrum tennissen, midgetgolfen en bowlen. Altijd gezellig met een lekker biertje en bitterballetje erbij.

Golf Molenberg
4

Een 18 holes, par-3 golfbaan maar dan zonder de lange afstanden. Er is geen  GVB (golfvaardigheidsbewijs) nodig om te kunnen spelen. Golfclubs en/of tas stellen kunnen worden geleend bij de Molenberg. De kosten van een dagkaart greenfee (gehele dag onbeperkt toegang)? € 23,50.

Deltapark Neeltje Jans
5

Leer alles over de Deltawerken en zeedieren en leef je uit in het waterpark of ontspan tijdens een zeehondenshow of rondvaart over de Oosterschelde. Er zijn veel buitenactiviteiten bij het park, dus het is wel het leukst om hier bij goed weer naar toe te gaan. Bij onze kinderen staat dit park op 1!

Zwembad Port Zélande
6

Bij Center Parcs Port Zélande zit het zwembad Aqua Mundo. De wildwaterbaan is favoriet bij de kinderen. Let op: in de zomer kan het wel eens heel druk zijn. Je moet dan vantevoren kaartjes reserveren. Het ligt bij de Brouwersdam. Leuk om daarna bij strandtent Natural High te eten.

Port Zelande
Watersnoodmuseum
7

De Verhalen over Water, dat is waar dit museum over gaat. Verhalen over de Watersnood van ’53, over de wederopbouw, over de Deltawerken en verhalen over waterveiligheid. Steeds verteld door de mensen die het hebben meegemaakt. Zowel voor kinderen als volwassenen een aanrader.

Waternoosmuseum met Vijfde Caisson
Foto: Joop van Houdt
Snorkelsafari Zeeland
8

Stap in een snelle boot en ga mee snorkelen. Je kunt aanleggen bij een eilandje in het Grevelingenmeer of er voor kiezen om te snorkelen in de Oosterschelde. De snorkelsafari vertrekt vanaf haven Springersdiep – Brouwersdam. Let op: je moet dit uitstapje wel van tevoren reserveren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Berkenhof Tropical Zoo
9

In de mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven! Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen, dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken en een vogelspin kan hier zo maar op je hand belanden. Er is ook nog een grote binnenspeeltuin voor kinderen.

19 Berkenhof s Tropical Zoo
Kasteel Westhove
10

Aan kasteel Westhove, vlakbij Domburg, is nog goed te zien, dat het ooit een machtig kasteel moet zijn geweest. Maar van het middeleeuwse kasteel, met slotgrachten, wallen, bruggen, poorten en torens is niet erg veel overgebleven. Er is van alles voor kinderen te doen bij het kasteel.

Terra Maris

Over deze site

We hebben deze site gemaakt om een beeld te geven van het vakantiehuis en jullie de mogelijkheid te bieden een reservering te plaatsen. Verder vind je hier praktische informatie en tips over de omgeving, om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

© All rights reserved

Made with ❤ by team Park Zeeduin