Ga naar de inhoud
Neeltje Jans Mosselen
10

De mosselen worden letterlijk voor je neus uit de zee gehaald, verser kan niet. In de loop der jaren uitgegroeid van klein schuurtje tot volwaardig restaurant waar je mosselen, maar ook andere dingen als kibbeling en een ijsje kunt eten. Er is ook een winkel bij met Zeeuwse lekkernijen.

Torenhoeve
2

Ons favoriete terras is de Torenhoeve. We gaan hier op de fiets naartoe en eten onderweg een appeltje bij de zweefvliegtuigen. Het terras van restaurant  de Torenhoeve heeft uitzicht op de vuurtoren  en in de zomer kun je zwemmen in het zwembad naast het terras.

Sand & Pepper
3

Eindelijk! Een hippe strandtent in de buurt van ons huisje. Waar de andere strandtenten een beetje ouderwets en standaard zijn, is Sand & Pepper een verademing met een relaxte sfeer, heerlijke borrelhapjes en uitzicht op de mooiste zonsondergang van Nederland.

De Heerenkeet
4

De Heerenkeet, prachtig gelegen aan de Oosterschelde. Het restaurant is gespecialiseerd in visgerechten, dus je kunt er mosselen, sliptong en zeetong eten. Ook een ideale plek om te borrelen na een lange fietstocht. Ze hebben een lief mopshondje genaamd Olijfje.

Fritureluur
5

Fritureluur is gewoon een snackbar, maar staat op een mooie plek langs de fietsroute naar Zierikzee. Je kunt er ook langs rijden om even snel een frietje te scoren. Terwijl je eet kun je over de dijk lopen en genieten van een mooi uitzicht over Nationaal Park Oosterschelde.

Molen De Jonge Johannes
6

Molen de Jonge Johannes ligt halverwege de weg naar Middelburg, dus ideaal om een dagje shoppen af te sluiten op het terras van dit enorm kindvriendelijke restaurant. Er is een enorme speeltuin en maisdoolhof zodat de ouders ongestoord van hun drankje en bitterballetje kunnen genieten.

De jonge Johannes
Boerderij Molenberg
7

Boerderij Molenberg is een lunchroom en gezellig namiddag-café. De kinderen spelen in de speeltuin terwijl de ouders op het terras aan de koffie met huisgemaakte appeltaart (met appels uit eigen boomgaard) of aan de borrel met heerlijke gehaktballetjes zitten (ook huisgemaakt trouwens…).

molenberg
Schouwer Hoeck
8

JAX is een gezellig familierestaurant aan de rand van Renesse, op nog geen 300 meter van het Noordzeestrand. We maken hier vaak een tussenstop na onze fietstocht naar Renesse. De kinderen vermaken zichzelf in de speeltuin, terwijl wij bijkomen op het terras. Onder het genot van een biertje.

JAX
Standtent De Dam
9

Als je de stormvloedkering over rijdt en meteen naar rechts gaat, kom je uit in Vrouwenpolder waar diverse leuke strandtenten te vinden zijn. Onze favoriet is restaurant De Dam. De kinderen kunnen er heerlijk buiten spelen en ze hebben lekker eten. Reserveren is wel aan te raden.

De Dam
Seafarm
10

Op het einde van de stormvloedkering aan de linkerkant zit visrestaurant Seafarm. Als je gek bent op kreeft en op Fruits de Mer in het algemeen moet je hier zeker een keer gaan eten. Het is niet goedkoop, maar de schaal- en schelpdieren zijn wel erg lekker!

seafarm

Over deze site

We hebben deze site gemaakt om een beeld te geven van het vakantiehuis en jullie de mogelijkheid te bieden een reservering te plaatsen. Verder vind je hier praktische informatie en tips over de omgeving, om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

© All rights reserved

Made with ❤ by team Park Zeeduin