Ga naar de inhoud
Zierikzee
10

Havenstad Zierikzee heeft een rijke historie en meer dan vijfhonderd monumenten in en rond de stad. Als je de 281 treden van de Sint Lievensmonstertoren beklimt, word je beloond met een schitterend uitzicht over de stad en het eiland, Modetip: schoenenzaak Omoda

Zierikzee
Middelburg
2

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. Het is een monumentale stad met veel historische gebouwen. De stad heeft een rijke geschiedenis die je nog in het straatbeeld terugziet. De vele evenementen, winkels en horecagelegenheden, maken het een levendige stad.

Middelburg
Goes
3

Goes, ofwel Hoes Hanzestad, is een veelzijdige stad met veel winkels, terrassen en monumenten. Het haventje aan de Bierkade is een pittoreske, veel gefotografeerde, aanblik van de stad. Modetip: Bomont, grote kledingzaak met heren, dames en kindermode.

Goes
Veere
4

Het eens zo machtige Veere is tegenwoordig een mooie toeristenstad aan het Veerse meer. Waar ooit de rijk beladen schepen uit Schotland lagen, liggen nu de jachten. Veere heeft leuke straatjes waar je doorheen kunt slenteren en de tijd kunt vergeten.

Veere
Burgh Haamstede
5

Burgh Haamstede, waar het huisje staat, heeft veel toeristische voorzieningen en een grote Albert Heijn. Daarnaast zijn er lunchrooms en restaurants waar je heerlijk kunt lunchen, een biertje drinken of ijsje eten. En niet te vergeten; er is een kasteel dat je kunt bezoeken!

Slot Haamstede, Haamstede, Schouwen Duiveland, Zeeland, Nederland, Europa
Renesse
6

Renesse ligt op zo’n vijf kilometer en is leuk om naar toe te fietsen. Renesse heeft veel toeristische winkeltjes en staat vooral bekend om het uitgaan voor jongeren. Net buiten Renesse ligt een leuk restaurant met terras en een grote speeltuin voor kinderen. 

Renesse
Domburg
7

Domburg ligt aan de Walcherse kust. De plaats heeft een lange geschiedenis als badplaats maar ook als kunstenaarskolonie. Een gezonde lucht trekt al sinds jaar en dag mensen naar deze plek. In de zomermaanden is er iedere maandag een seizoensmarkt. 

Domburg
Antwerpen
8

Een eindje verder rijden, maar zeker de moeite waard om een dagje te shoppen is Antwerpen. Neem een lekker frietje stoof en winkel tot je erbij neervalt in deze gezellige stad. Er zijn vele leuke kroegjes en restaurants waar je de Vlaamse keuken en biertjes kunt uitproberen.

Antwerpen
Vlissingen
9

Vlissingen is de boulevard en de boulevard is Vlissingen. De havenstad heeft de langste zeeboulevard van Nederland. In de 17e eeuw beleefde Vlissingen een Gouden Eeuw. Door de VOC en WIC floreerde de handel en kreeg zeeheld Michiel de Ruyter naamsbekendheid. 

Vlissingen
Zoutelande
10

Door de opwaartse luchtstromen bij de Zeeuwse duinen kun je er perfect paravliegen. Je vindt er één van de hoogste duinen van Nederland (30 tot 45 meter). Door de hit van BlØf is het plaatsje wereldberoemd geworden in Nederland. 

Zoutelande

Over deze site

We hebben deze site gemaakt om een beeld te geven van het vakantiehuis en jullie de mogelijkheid te bieden een reservering te plaatsen. Verder vind je hier praktische informatie en tips over de omgeving, om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

© All rights reserved

Made with ❤ by team Park Zeeduin